• Na de succesvolle thuiswedstrijden in Babberich was het nu de beurt aan OBW.

Veel afzeggingen leidden ertoe dat we met slechts zeven spelers naar Zevenaar gingen. Uiteindelijk bleek dat ook dit ervaren team niet te deren. DVV werd makkelijk van de mat gespeeld. Na enkele soepele aanvallen en uitgespeelde goals werd het 4-0. Na de eerste wedstrijd stond RKHVV op het programma. RKHVV stond beter georganiseerd, maar door weinig kansen te geven, werd dit potje met 2-1 winst afgesloten.

Ondertussen nam de vermoeidheid toe en kwamen er kleine pijntjes aan het daglicht. Gelukkig kon ook OBW in de laatste wedstrijd niet echt een vuist maken. Een minimale 1-0 overwinning was het resultaat.

Goals: Jeffrey Alvarez 5x, Frank Burgers 1x en Dennis Gunzing 1x.

Wederom konden de heren het maximale resultaat meenemen naar De Buitenbom.Maar wat nog indrukwekkender is, is dat deze mannen nog GEEN punten hebben verloren in 2017: 66 punten uit 22 wedstrijden. Worden zij dit kalenderjaar nog verslagen?