• Vrijwilligers SV Babberich

    Net als alle sportverenigingen heeft ook SV Babberich de afgelopen periode sportief gezien weinig tot niets kunnen doen. Dit is natuurlijk niet goed! Uiteraard zijn we een voetbalclub en willen we voetballen. Daarnaast vielen ook een deel van de sociale contacten weg.

    Gelukkig hebben de vrijwilligers van SV Babberich gewoon door kunnen klussen. Sportpark De Buitenboom ziet er dan ook top uit. De velden, de tribune, de ruimte om de velden, het groen, alles wordt wekelijks goed onderhouden. Daarnaast is het gebouw (kleedkamers, kantine, bestuurskamer, etc.) weer helemaal nagekeken en zijn een groot deel van de noodzakelijke klussen weer uitgevoerd. Vooral de verfkwast is binnen en buiten veelvuldig gebruikt. Op de foto staat een deel van het onderhoudsteam. Wil je graag onze vereniging steunen en deze mannen helpen, schrijf dan een berichtje naar willemjan.kluitman@svbabberich.nl of kom op woensdagochtend even een kijkje nemen.

    Wij van de SV Babberich willen alle vrijwilligers dan ook bedanken voor hun tomeloze inzet en hopen dat iedereen ons mooie sportpark weer snel komt bezoeken….