• Verjaardagsfeest SV Babberich 30 maart 2023

  Noteer het in je agenda: op 30 maart vieren we de 93-ste verjaardag van SV Babberich. Dat doen we anders dan anders. Waarom? De club kan met oplopende kosten wel een financiële injectie gebruiken en daarbij willen we de nieuwe trainer Harrie Fontein graag uitvoerig aan iedereen voorstellen en horen wat zijn toekomstvisie is.

  Daarom staat de poort van ons sportpark vanaf 17.30 uur wagenwijd open en wordt er tussen 18.00 uur en 19.30 uur een heerlijk stampottenbuffet geserveerd. Je krijgt daar ook vier consumpties bij en interviews met Harrie en enkele oud Babberich spelers die nu furore maken als trainer in het betaalde voetbal. Daarnaast zijn er zoals op elke verjaardag verrassingen en wordt het geheel muzikaal opgeluisterd door DJ Theo.

  De avond duurt tot 23.59 uur en de kosten voor een toegangskaart 46,50 per persoon. De kaarten komen op zondag 5 maart in de voorverkoop en reservering is vanaf heden mogelijk op penningmeester@svbabberich.nl.

  De uitnodigingen voor dit verjaardagsfeestje, waarmee we de saamhorigheid willen bevorderen en de clubkas hopen te spekken, worden op zaterdag 4 maart verzonden. Dus reserveer donderdagavond 30 maart in je agenda en neem voor de zekerheid 31 maart een dagje vrij.

  Vragen? Bel (06 51137703) of mail even naar William.Swaters@vka.nl

  We hopen iedereen met een rood-wit hart te ontmoeten op het verjaardagsfeest van onze unieke club. Wij hebben er ontzettend veel zin in.

   

  Het organisatie comité,

  SV Babberich springlevend!

   
 • Sponsoren verjaardagsfeest