• Uitstekende start 35+ team

  Het grootste succes werd afgelopen weekend behaald door de oudgedienden van de club: Het 35+ team won vrijdag wederom alle drie de wedstrijden. 35+ was heer en meester op "De Buitenboom"

  Het 35+ team is de competitie zeer goed begonnen. De eerste speeldag werd gespeeld op Sportpark "De Buitenboom" in Babberich. RKHVV, DVV en OBW werden allemaal verslagen. De eerste wedstrijd tegen het Huissense RKHVV werd met 3-1 gewonnen. Maurice de Klein startte messcherp en scoorde al sneltweemaal. Het goed voetballende RKHVV was een aantal malen dicht bij de aansluitingstreffer, maar ook doelman Gert Jan Thomassen was in goede vorm. Dennis Gunsing zorgde voor de genadeslag. Uit een voorzet van Bert van Bindsbergen kopte Dennis zeer fraai raak. RKHVV wist vlak voor tijd de eer nog te redden door verdiend tegen te scoren. 

  De tweede wedstrijd moest Babberich aantreden tegen DVV. Babberich creëerde veel kansen, maar het vizier stond in deze wedstrijd helaas niet op scherp. Zo dreigde de wedstrijd in 0-0 te eindigen. Daar dacht Dennis Gunsing toch anders over. Enkele minuten voor het eindsignaal kopte hij een verre bal van Martijn Bouwman heel slim over de kansloze DVV-goalie. Babberich kon weer 3 punten bijschrijven. 

  De derde wedstrijd was tegen het voor Babberich zeer bekende OBW. OBW en Babberich zijn al heel vaak in dezelfde poule ingedeeld. OBW wist Babberich de eerste 10 minuten op 0-0 te houden. Na de 1-0 van Arnold Brans was het verzet echter gebroken. Diezelfde Arnold Brans zorgde even later ook voor de 2-0. Tot slot zorgde Frank Burgers met een pegel van afstand voor de 3-0 eindstand. Met deze drie overwinningen blijft het 35+ team nog steeds ongeslagen in 2017. Het was na de wedstrijden nog lang gezellig in de kantine tijdens de derde helft met verlenging.

  De volgende speeldag is op vrijdag 29 september. Gastheer is dan OBW. 

  Het team bestond uit: Gert Jan Thomassen, Martijn Bouwman, Niek Bouwman, Frank Eggenhuizen, Bert van Bindsbergen, Jo Branderhorst, Dennis Gunsing, Arnold Brans, Maurice de Klein en Frank Burgers.

  De uitslagen:
  SV Babberich - RKHVV
  3 ?? 1
  DVV - OBW
  2 - 1
  DVV - SV Babberich
  0 - 1
  RKHVV - OBW
  3 - 0
  SV Babberich - OBW
  3 - 0
  RKHVV - DVV
  3 - 1