• Het is weer tijd voor een terugblik van het eerste decemberweekend van 2017.

Jeugd onder 11-2
    Zaterdag was het enige jeugdteam dat in actie kwam JO11-2. Zaterdag stond een uitwedstrijd bij Terborg 11-2. Helaas was de thuisspelende ploeg een maatje te groot. De strijdlust was er zeker, maar helaas konden er geen 3 punten worden gehaald. Eindstand: 10-2.

Babberich 3 en 2:
    De wedstrijden van het tweede en derde elftal waren afgelast.

Babberich 1:
    Daar waar de laatste 2 wedstrijden winnend waren afgesloten, wilde de selectie deze lijn graag voortzetten bij Zelhem 1. Babberich stond echter al na 20 minuten tegen een 3-0 achterstand aan te kijken. Drie snelle counters en niet adequaat verdedigen maakte het dat Zelhem al vroeg de leiding pakte. Voetballend kwam Babberich er na het eerste kwartier wat bovenop en langzaam kwam de werklust terug. In de tweede helft begon Babberich dan ook met volle druk en de kansen kwamen dan ook zeker. Het was helaas een typische wedstrijd waarbij de bal niet het net aan goede kant wilde raken. Ondanks dat Babberich beter speelde, bleef de 3-0 score op het scorebord staan.

Volgende week staat de thuiswedstrijd met Halle 1 op het programma. De huidig koploper staat echter slechts met 9 punten boven Babberich, dat zich nu op een 10e positie bevindt. Laten we het volgende week weer oppakken!

SINTERKLAAS KOMT LANGS!
    Voordat het zondag is, staat de komst van Sinterklaas op 7 december op Sportpark De Buitenboom gepland. De goedheiligman staat te popelen om met z’n pieten de aanwezigen een gezellige avond te bezorgen. Wees er dus bij!