• Zondagavond het moment om terug te kijken op afgelopen weekend.
   
  Jeugd Onder 11-2:
  Zaterdag vond in Zeddam de wedstrijd Zeddam-Sint Joris JO11-2G - \\'t Peeske/SV Babberich JO11-2 plaats. Nadat vorige week de spelers van Michel Stokman een grote overwinning konden vieren, kon die lijn helaas dit weekend niet doorgetrokken worden. Het publiek kon wederom weer genieten van een spektakel aan doelpunten, maar helaas niet in Babberichs voordeel. Eindstand: 7-3.
   
  Jeugd Onder 8:
  JO8 speelde zaterdag een thuiswedstrijd tegen Grol. Als eindstand kon een 6-3 genoteerd worden. Dat de spelers hebben genoten tijdens de wedstrijd is wel te zien. 
   
  SV Babberich 3:
  Gisteren stond wederom een thuiswedstrijd voor het derde herenteam op het programma. DVV5 werd hartelijk verwelkomt met drie heerlijk Babberichse doelpunten. DVV kon er slechts 1 doelpunt tegenoverzetten. Eindstand: 3-1. 
   
  SV Babberich 1:
  Als laatste kwam het eerst in actie. Om 14u vond de aftrap plaats tussen SV Babberich en \\'T Peeske 1. Dat de clubs op dit moment een samenwerkingsverband hebben met de jeugd, werd even vergeten. De echte \\'oerderby\\' kon na jarenlang weer plaatsvinden. Na een matige eerste helft, waarin \\'t Peeske op voorsprong was gekomen, knokte de spelers van SV Babberich zich in de tweede helft terug in de wedstrijd en kon er een eindstand van 1-1 worden genoteerd na 90 minuten. Thom van der Waal was ditmaal de man die de bal voor Babberich de doellijn liet passeren. Na 3 wedstrijd staat Babberich 1 op een 7e plaats, met 4 punten. 
   
  Foto's van alle wedstrijden kunnen teruggevonden worden op onze facebookpagina.