• Voetballen in de jeugd van SV Babberich

  Dat wil jij toch ook?
   
  SV Babberich heeft een aantal jaren geen jeugdteams kunnen samenstellen. Komend seizoen wil de vereniging daar weer verandering in aanbrengen. Inmiddels heeft zich een groep van 12 jongens in de leeftijdscategorie van 14/15 jaar zich gemeld om weer in het rood-wit te willen spelen. Het zou mooi zijn als zich hierbij nog een aantal jongens en/of meiden willen aansluiten. Voor dit team hebben we de selectiespelers, Ben Klutman, Boaz Wolters en Niels Hendriksen, bereid gevonden om deze groep komend seizoen te gaan trainen.

  Zaterdag 3 juni gaan zij alvast een toernooi spelen in het tenue van de SV. Als zich nog kinderen willen aansluiten (komend seizoen) bij dit team, zijn zij van harte welkom. Wij ontvangen dan graag bericht via jeugd@svbabberich.nl en voor vragen kan je terecht via 06-12115555 bij voorzitter Martijn Bouwman.

  Daarnaast wil SV Babberich proberen komend seizoen een aantal pupillenteams op de been te brengen. Natuurlijk met Babberichse jongens en meiden, maar ook vanuit Elten (waar een flink aantal kinderen van de Babberichse basisschool woont) en Groot Holthuizen (afstand tot sportpark De Buitenboom is voor sommigen net zover als naar Hengelder) zijn kinderen van harte welkom.

  Wat gaat SV Babberich de kinderen bieden? 
   
  In het verleden heeft SV Babberich op het hoogste amateurniveau gespeeld. Veel (voetbaltechnische) kennis van toen is nog steeds aanwezig binnen de vereniging. Deze kennis gaat ingezet worden om plezier te creĆ«ren bij de spelers en voor wie dat wil, zijn er extra trainingen in de middaguren na school voor de prestatief ingestelde en talentvolle spelers. Dit allemaal onder leiding van een zeer ervaren en hoog opgeleide trainer.

  Verder zal er met medewerking van fysiotherapiepraktijk De Romei uit Zevenaar aandacht worden besteed aan de motorische vaardigheden van de kinderen zodat zij makkelijker gaan bewegen en daardoor meer plezier uit het voetbalspel kunnen halen. Bij SV Babberich is er ruimte om ongestoord te kunnen trainen waarbij er geen onrust ontstaat door overvolle trainingsvelden. Ook de wedstrijden hoeven niet in alle vroegte afgewerkt te worden, maar kunnen gespeeld worden vanaf bijvoorbeeld 10.00 uur. Dit kan ingevuld worden in overleg met trainers en ouders. De mensen kennen elkaar en trekken samen op om het voetbal voor de spelers leuk en interessant te houden.

  Lijkt het je leuk om hierbij te willen zijn, meld je dan aan via jeugd@svbabberich.nl en/of bezoek onze instuifdag op vrijdag 9 juni 2023 (18:00 - 20:00 uur). Voor vragen over de pupillen kan er contact worden opgenomen met Willi van Bindsbergen via 06-52452561.