• Op woensdag 1 november 2017 organiseert SV Babberich samen met de VriendenLoterij de ‘Samen voor je Club’ actie. Op deze manier zamelt SV Babberich geld in voor de club. Een belteam belt tussen 18.30 en 22.00 uur en zal loten van de VriendenLoterij proberen te verkopen à € 13,50 per stuk per maand. Hiervan vloeit € 6,75 rechtstreeks in de kas van SV Babberich, ofwel 50%! U steunt hier onze SV dus enorm mee en natuurlijk maakt u kans op mooie prijzen.

Mocht u nu al lid zijn van de VriendenLoterij en heeft u zelf nog niet actief een goed doel gekozen, dan kunt u er voor kiezen om SV Babberich als het goede doel aan te merken. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden en daarmee kunt u toch de SV ondersteunen. Ook dit kunnen we woensdagavond voor u regelen.

Wilt u de club ook ondersteunen en komende woensdagavond gebeld worden door ons belteam? Laat dan uw telefoonnummer achter via info@svbabberich.nl en onze bellers zullen uw deze avond te woord staan.

Alvast hartelijk bedankt!

Bestuur SV Babberich.