• Babberich kan de eerste kampioen begroeten. Het 35+ team heeft vrijdagavond in Huissen de titel gepakt.

In de eerste wedstrijd was concurrent RKHVV de tegenstander. Door een onachtzaamheid in de verdediging kwam Babberich al snel op achterstand. Met 6 punten voorsprong mocht juist deze wedstrijd niet verloren worden. Voordeel was wel dat iedereen na dit doelpunt op scherp stond. Langzaam kreeg Babberich de wedstrijd in handen en het was debutant Erwin Gademan die na een onnavolgbare solo de 1-1 binnenschoot. Daarna werd de wedstrijd gecontroleerd uitgespeeld, waarbij winst zeker ook nog mogelijk was. RKHVV kreeg nog slechts één kans, maar doelman Roy Bouwman maakte deze kans met schitterende reflex onschadelijk.

Na dit gelijkspel moest er nog één punt gepakt worden voor het kampioenschap. Maar zoals een waar kampioen betaamt werden de resterende wedstrijden in winst omgezet. De wedstrijd tegen OBW werd met 2-0 gewonnen door doelpunten van Sebastiaan de Borst en Dennis Gunsing. Sebastiaan scoorde net als in Duiven met een geweldige pegel.

De laatste wedstrijd tegen DVV werd met 1-0 gewonnen. Arnold Brans was de doelpuntenmaker. In deze wedstrijd had Babberich nog wel een paar keer vaker mogen scoren, maar misschien nog belangrijker: er werd geen kans weggegeven. Een mooi resultaat voor deze "Alte Herren". De eerstvolgende activiteit is natuurlijk het vieren van deze titel. Om een grote toeloop van publiek te voorkomen wordt  dit in besloten kring gevierd.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie krijgt iedereen de gelegenheid het kampioensteam te feliciteren. Daarna start de voorbereiding op de voorjaarscompetitie 2018. Deze voorbereiding wordt gestart met deelname aan het Snerttoernooi in Babberich. De speeldagen voor het voorjaar zijn: 6 april, 20 april, 11 mei en 25 mei. Bij een indeling met 5 teams is 23 maart ook een speeldag

Het kampioensteam bestond uit: Roy Bouwman, Martijn Bouwman, Niek Bouwman, Frank Eggenhuizen, Dennis Gunsing, Maurice de Klein, Jaap Scholten, Arnold Brans, Sebastiaan de Borst, Erwin Gademan en de geblesseerden Bert van Bindsbergen en Jo Branderhorst.