• Aftrap tweede seizoenshelft ’17-‘18

Het is eind januari en de tweede seizoenshelft vangt aan staande zondag 28 januari aan! SV Babberich begint met een thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Den Dam. Den Dam staat na 9 wedstrijden op 1 punt, terwijl SV Babberich in de 10 gespeelde wedstrijden 12 punten heeft weten te verzamelen. Trainer Martijn Elsenaar heeft de spelers afgelopen weken klaargestoomd, zodat de spelers fit en scherp beginnen aan de tweede seizoenshelft.

Aan de wedstrijdbal zal het in ieder geval niet liggen. De Lorijn Tweewielers, de jonge ondernemer die de gehele regio voorziet van kwaliteit op fietsgebied, is aanstaande zondag de balsponsor.

Benieuwd wat deze wedstrijd op gaat leveren? Kom kijken op Sportpark De Buitenboom! Aanvang 14:00.