• Zondag 24 september. Die datum staat al wekenlang bij alle spelers met rood gearceerd in de agenda. Op deze dag begint voor het team van Rober Verbeek de competitie en is het nu aan de spelers om te laten zien wat ze van de voorbereiding hebben geleerd. SV Babberich 1 ontvangt op deze zondagmiddag Loo 1 en de spelers zijn erop gebrand om de eerste drie punten gelijk in Babberich te houden.

Ondanks de zware bekerwedstrijden, de vakanties en de nodige blessures beschikt trainer Verbeek over een bijna volledig fitte selectie. "Aan inzet en de wil ontbreekt het niet bij deze groep. De groep is jong en voor vele spelen zij voor het eerst samen, dat heeft wat tijd gevraagd in de voorbereiding. Samen met de staf hebben we de afgelopen weken een beeld gekregen wat we kunnen verwachten en ik heb er dan ook vertrouwen in dat we met deze spelersgroep leuke wedstrijden kunnen gaan spelen", aldus trainer Verbeek. Verbeek vervolgt "we willen weer een elftal zijn waar het dorp met trots over kan spreken. De club is er voor èn door het dorp. Ik ga er dan ook vanuit dat er een leuke ambiance zal zijn op het sportpark a.s. zondag".

De spelers bereiden zich deze week verder voor op het eerste competitie duel en kijken uit naar zondag. Kom kijken wat het elftal in zijn mars heeft en support de heren naar de eerste overwinning van de competitie!

Entree:

-        < 18: gratis