• De club en onze sponsoren

Iedere sportvereniging heeft sponsoren nodig om de activiteiten binnen de vereniging mogelijk te maken. Sport moet immers voor iedereen toegankelijk zijn, daarom hebben wij uw hulp hard nodig. Als SV Babberich willen wij iets voor u terugdoen en dat doen wij door u de volgende mogelijkheden aan te bieden:

• Businessclublid

Platform voor ondernemers en personen die naast liefde voor SV Babberich graag in contact komen met gelijkgestemde ondernemers en geïnteresseerden.

• Bordsponsor

Draagt u SV Babberich een warm hart toe, maar is het lidmaatschap van de Businessclub niets voor u? Dan kunt u uw bedrijf toch verbinden aan onze vereniging door het plaatsen van een reclamebord langs het veld.

• Club van 100

• Andere sponsoring

Wilt u SV Babberich op een andere manier sponsoren, dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u. Sponsoring is op vele manieren mogelijk, natuurlijk in overleg en passend bij uw wensen. Neem geheel vrijblijvend contact op met de sponsorcommissie voor de mogelijkheden, e-mail: info@svbabberich.nl