• De club en onze sponsoren

  Iedere sportvereniging heeft sponsoren nodig om de activiteiten binnen de vereniging mogelijk te maken. Sport moet immers voor iedereen toegankelijk zijn, daarom hebben wij uw hulp hard nodig. Als SV Babberich willen wij iets voor u terugdoen en dat doen wij door u de volgende mogelijkheden aan te bieden:

 • Businessclublid

  Platform voor ondernemers en personen die naast liefde voor SV Babberich graag in contact komen met gelijkgestemde ondernemers en geïnteresseerden.

 • Bordsponsor

  Draagt u SV Babberich een warm hart toe, maar is het lidmaatschap van de Businessclub niets voor u? Dan kunt u uw bedrijf toch verbinden aan onze vereniging door het plaatsen van een reclamebord langs het veld.

 • Balsponsor

  Wilt u graag SV Babberich éénmalig steunen, dan kunt u een wedstrijdbal voor één van de thuiswedstrijden van het eerste team van de SV Babberich sponsoren.
  Na de betreffende wedstrijd wordt de bal tijdens de trainingen gebruikt. Neem geheel vrijblijvend contact op met de sponsorcommissie voor de mogelijkheden, e-mail: info@svbabberich.nl

 • Andere sponsoring

  Wilt u SV Babberich op een andere manier sponsoren, dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u. Sponsoring is op vele manieren mogelijk, natuurlijk in overleg en passend bij uw wensen. Neem geheel vrijblijvend contact op met de sponsorcommissie voor de mogelijkheden, e-mail: info@svbabberich.nl