• Vandaag stond het welbekende Snerttoernooi op het programma. Ondanks dat de celciusmeter een lage stand aangaf met twee graden, bracht de zon toch de nodige warmte met zich mee. De combinatie leverde de perfecte omstandigheden voor een gezellig snerttoernooi.

Het deelnemersveld was zeer gevarieerd qua leeftijd. Daar waar het eerste elftal opgesplitst werd, waren ook SV Babberich 2 en 3 goed vertegenwoordigd. De kampioenen van onze vereniging, het 35+ elftal, waren ook aanwezig. De ‘Vedetten’, die de geschiedenis van SV Babberich weerspiegelden, konden ondanks de wat hogere leeftijd nog goed meekomen en hebben sommige jongens even laten zien wat echt voetbal is. Het allerjongste team ‘De Toekomst’ vormde het zevende team.

De teams waren aan elkaar gewaagd en dat leverde een aantal fraaie wedstrijdjes op. Na afloop van het toernooi was er de volgende eindklassering:

1. SV Babberich 1-1
    2. SV Babberich 1-2
    3. 35+
    4. SV Babberich 3
    5. De Toekomst
    6. Vedetten
    7. SV Babberich 2

Naderhand werd er gezellig een bak erwtensoep genuttigd in de kantine. De opkomst qua spelers en publiek gaven aan dat de club weer leeft in het dorp en dat langzaamaan iedereen de weg naar het Sportpark weer weet te vinden! Huisfotograaf Wil Kuijpers heeft het toernooi weer voorzien van enkele fraaie kiekjes.

De link naar de foto’s: https://photos.app.goo.gl/MYd4Omc51aUNfG9E2

Zondag 28 januari staat de eerste wedstrijd van de tweede competitie helft van SV Babberich 1 op het programma. SV Babberich ontvangt dan Den Dam 1, de huidige afsluiter van de 5e klasse-C.