• Sinterklaas op sportpark De Buitenboom

Gisteravond deed Sinterklaas, vergezeld door zijn zwartepieten, zijn intrede in de kantine van SV Babberich. Speciaal voor de vele vrijwilligers die zich zo hard inzetten voor de wederopbouw van de trots van de Liemers, wilde Sinterklaas wel aan paar dagen langer in het land verblijven.

Dat dit geen slechte keus bleek, had Sinterklaas al snel door. Een vol sportcafé onthaalde hem met enthousiasme en Sinterklaas had zijn handen gedurende de avond vol aan alle verhalen van de spelers. Dat niemand mee moest naar Spanje mag een wonder heten ??

Dat de club weer leeft en de sfeer meer en meer terug komt, was gisteren goed te zien. Met dank aan het bestuur en de inzet van de vrijwilligers van SV Babberich is het mogelijk dat de spelers weer lekker kunnen voetballen. Daar waar twee weken geleden met de thuiswedstrijd tegen NVC een goed feestje werd neergezet, kon gisteren vooral veel gelachen worden.

We nodigen u van harte uit om a.s. zondag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen te komen bezoeken. SV Babberich ontvangt koploper SV Halle. Tot zondag!