• Save the date

Verjaardagsfeest SV Babberich op vrijdagavond 29 maart

Noteer het in je agenda: op vrijdagavond 29 maart vieren we de 94-ste verjaardag van SV Babberich. Dat doen we evenals vorig jaar anders dan anders. Vorig jaar hebben we met ruim honderd bezoekers de club een financiële injectie gegeven. Hoofdgast was Marino Pusic, de huidige trainer van FK Sjachtar Donetsk, toen nog assistent trainer van Feyenoord. Op vrijdagavond 29 maart is dat de flamboyante Henk ten Cate. Ten Cate maakt momenteel ook indruk als acteur in de misdaadserie ‘Sleepers’.

Op vrijdagavond 29 maart staat de poort van De Buitenboom vanaf 17.30 uur wagenwijd open en wordt er tussen 18.30 uur en 19.30 uur een heerlijk stampottenbuffet geserveerd. Je krijgt daar ook drie consumpties bij en een interview met oud-voetballer en trainer en sinds kort acteur Henk ten Cate. Daarnaast zijn er zoals op elke verjaardag verrassingen (waaronder dat het clublied live zal worden gezongen) en wordt het geheel muzikaal opgeluisterd door een bekende DJ.

De kosten voor een toegangskaart hebben we dit jaar weten terug te brengen tot 20 euro per persoon. De kaarten komen op zondag 25 februari in de voorverkoop en reservering (ook tafelreserveringen) is vanaf heden mogelijk op penningmeester@svbabberich.nl.De persoonlijke uitnodigingen voor dit verjaardagsfeestje, waarmee we de saamhorigheid willen bevorderen, worden op zaterdag 24 februari verzonden. Dus reserveer vrijdagavond 29 in je agenda en maak voor de zekerheid géén ‘zware afspraken’ op zaterdag 30 maart. We gaan er namelijk een echt Goede Vrijdag van maken.

Vragen? Bel (0651137703) of mail even naar William.Swaters@vka.nl

We hopen net zoals vorig jaar iedereen met een rood-wit hart te ontmoeten op het verjaardagfeest van onze unieke club. Wij hebben er ontzettend veel zin in.

Het organisatie comité,

SV Babberich springlevend!

Hier komt de eerste regel tekst ... (vul hier aan)