• Frans van de Zand Toernooi 2023

 • Ulftse Boys winnaar Frans van de Zandtoernooi 2023

  Het Frans van de Zand toernooi 2023 is gewonnen door VV Ulftse Boys. In een leuke, doelpuntrijke finale werd met 6-3 gewonnen van SV Gelders Eiland.
   
  SV Babberich verloor de strijd om de 3e/4e plaats met 0-3. Deze uitslag is enigszins geflatteerd en Babberich wist lang stand te houden. De ruststand was 0-0, waarbij beide teams weinig weggaven. halverwege de 2e helft opende Sprinkhanen de score door een penalty. Daarna werd Babberich iets sterker, maar benutte Sprinkhanen de kansen goed.
  De wedstrijd om de 5e plaats werd gestaakt na onweer en eindigde in 1-1.
  Het bleef daarna nog lang gezellig in de kantine ....
  Het was een mooi toernooi met een goede winnaar en veel tevreden gezichten. We bedanken de organisatie, alle teams, vrijwilligers en bezoekers!!!!
   
  Onderstaand de foto's van Wil Kuijpers.
 • Poulewedstrijden

 • SV Babberich - Gelders Eiland: een sterk begin van Babberich resulteerde in een mooie goal. Na een strakke voorzet van Mike Obbink, kon Bjorn Schoenaker netjes afronden. Daarna werd het iets rommeliger en uiteindelijk scoorde Gelders Eiland de gelijkmaker (volgens het publiek duidelijk buitenspel). Eindstand 1 - 1. Zie hieronder de fotoreportage van Wil Kuijpers.
   
  SV Babberich - Wolfersveen: een verdiend gelijkspel waarbij het veldspel van beide teams vaak slordig was. Toch kwam Babberich op voorsprong door wederom Bjorn Schoenaker. De gelijkmaker kwam door niet goed verdedigen, maar ook door een schitterende goal.... Daarna was het met de conditie wel een beetje gebeurd. Eindstand 1-1
   
  Komende zondag de kraker om plaats 3 tegen de Sprinkhanen uit Nieuw Dijk.