• Opnieuw weer jeugd bij SV Babberich

  SV Babberich start binnenkort weer met een jeugdteam. Nadat 5 jaar geleden de laatste jeugdleden waren overgeschreven naar buurtclubs i.v.m. te weinig leden per leeftijdscategorie, is dit een eerste stap op weg naar een grotere jeugdafdeling.

  In het afgelopen half jaar hebben verscheidene kinderen in voorwedstrijden voorafgaand aan wedstrijden van het 1e elftal geproefd hoe het is om te voetballen op De Buitenboom in het rood-wit.

  Voorzitter Martijn Bouwman geeft aan dat de tijd er rijp voor is om er de eerste vruchten van te gaan plukken. “Dit voorjaar start SV Babberich met een O7 team.

  Het is belangrijk voor de kinderen om plezier te hebben tijdens het spel, maar ook om motorische vaardigheden te leren d.m.v. de juiste trainingen. Het leren samenspelen en  het omgaan met verlies zijn ook belangrijke onderdelen van het jeugdvoetbal. In een klein dorp als Babberich vinden wij het ook belangrijk dat de kinderen (en tevens de ouders) binding krijgen met SV Babberich en (hopelijk) een rood-wit hart ontwikkelen zodat op de lange termijn de kinderen en ouders onderdeel blijven uitmaken van onze mooie voetbalclub.

  Bij onze vereniging zijn we in de gelukkige omstandigheid dat we een jeugdtrainer hebben met de allerhoogste trainersdiploma’s die zich belangeloos wil inzetten om de jeugd in beweging te krijgen en ieder kind op zijn of haar eigen niveau stappen kan laten zetten om zich te verbeteren in bepaalde onderdelen van het voetbalspelletje. Alle benodigde materialen om de trainingen te kunnen verzorgen, zijn aanwezig en indien nodig, zullen we nieuwe materialen aanschaffen. Op ons sportpark is er alle ruimte om te trainen op elk moment van de dag.

  Wanneer er zich nog meer kinderen willen aanmelden bij SV Babberich, zijn ze van harte welkom. Indien ouders vragen hebben over de mogelijkheden, kunnen ze mij bereiken via voorzitter@svbabberich.nl of via 06-12115555.

  Hoe leuk is het dat De Buitenboom weer gevuld gaat worden met jeugd. In Babberich gaan we er met zijn allen mee aan de slag.”