• Nieuwjaarsreceptie Sportvereniging Babberich

Op 1 januari bent u allen weer van harte welkom op de Nieuwjaarsreceptie van de Sportvereniging Babberich . Vanaf 15.00 uur luiden we samen het nieuw kalenderjaar in op sportpark de Buitenboom in onze eigen kantine, Beekseweg 5, 6909 DL Babberich. Op deze middag zullen tevens een aantal jubilarissen gehuldigd worden.

Snert toernooi  2018

Op 7 januari 2018 organiseert de SV het jaarlijkse Snerttoernooi. De start van het toernooi zal om  11.00 uur zijn en het zal tot ongeveer 13.00 uur duren. Alle leden van de s.v. Babberich kunnen hier aan deelnemen. Alle spelende teams zullen hier hun opwachting maken. Volgens de regels van de 35+ competitie zal er een sportief potje voetbal gespeeld worden: half veld (7 tegen 7) en weinig lichamelijk contact. Na de activiteit is er natuurlijk de mogelijk om gezellig na te babbelen onder het genot van een kom snert en iets te drinken.

Samenwerking jeugd  met v.v. ‘t Peeske

Op 27 november 2017 hebben we met het bestuur van ’t Peeske de gang van zaken m.b.t. de samenwerking van de jeugd doorgenomen. We kunnen wel zeggen dat dit van beide kanten tot op heden tot tevredenheid stemt. Ook vanuit het kader, de ouders en de kinderen zijn er eigenlijk niet of nauwelijks problemen bekend. De intentie is dan ook op dezelfde voet door te gaan. Indien er toch vragen en/of opmerkingen zijn, kunnen deze altijd gemeld worden bij Frank Eggenhuizen. (frankeggenhuizen@gmail.com)

Ideeënbus in de kantine

Graag wil het bestuur van de s.v. Babberich op de hoogte blijven van (nieuwe) ideeën in onze vereniging. Wil je veranderingen/verbeteringen met ons delen, schrijf dit op een briefje en stop dit in de brievenbus in de kantine. Dit mag ook anoniem. Wij zullen alle suggesties serieus bespreken. Uiteraard mag je het ons ook direct vertellen wanneer je ons ziet.

Darttoernooi  s.v. Babberich

Op donderdag 1 februari 2018 wordt in kantine van onze SV een darttoernooi georganiseerd door twee enthousiaste darters binnen onze eigen vereniging. Het toernooi is alleen toegankelijk voor leden en sponsoren van SV Babberich. Aanmelden kan t/m donderdag 25 januari bij Dennis Gunsing (d.gunsing@kpnplanet.nl) of Roy Bouwman (r.bouwman@bruil.nl). Om dit tot een succes te maken is het de bedoeling dat het tweede en derde elftal deze avond niet traint en het eerste elftal de training eerder aanvangt. Aanvang toernooi: 19.30 uur. Inschrijfgeld: € 2,50.

Algemene ledenvergadering s.v. Babberich.

Noteer alvast in je agenda de datum voor de algemene ledenvergadering van de Sportvereniging Babberich: vrijdag 23 februari 2018.

De ledenvergadering vindt dit jaar later dan gebruikelijk plaats. Dit is het gevolg van de afwikkeling van de surseance van betaling waarin de vereniging nog steeds verkeert. Begin februari zal de rechtbank hierover een definitief besluit over nemen.

35+ Toernooi:

Inmiddels is er een enthousiaste groep mensen bereid gevonden om het Boergondies Voetbal Spektakel weer nieuw leven in te blazen. In een iets andere vorm komend jaar. I.p.v. 3 dagen duurt het 2 dagen en de competitievorm zal volgens de 35+ regels gespeeld gaan worden. Dit betekent weer veel enthousiasme,sportiviteit en festiviteiten op de Buitenboom. Meer info volgt.

Wedstrijd programma diverse teams in januari en februari 2018 SV Babberich:

28 januari 2018    14.00 uur Babberich 1 ?- Den Dam 1        Sportpark de Buitenboom Babberich

04 februari 2018  14.30 uur Loo 1 - Babberich 1                  Sportpark Immerloo, Loo

04 februari 2018  10.30 uur Ajax B 2 - Babberich 2              Sportpark ’t Houtbroek, Breedenbroek

18 februari 2018 14.00 uur ’t Peeske 1 - Babberich 1            Sportpark De Kolkstede, Beek

18 februari 2018  11.30 uur Babberich 2 - Ajax B 2              Sportpark De Buitenboom, Babberich

18 februari 2018  10.00 uur  DVV 5 - Babberich 3                Sportpark Horsterpark, Duiven

25 februari 2018  14.00 uur  Babberich 1 - Halle 1               Sportpark De Buitenboom, Babberich

25 februari 2018  11.30 uur  Babberich 2 - Doesburg SC 2   Sportpark De Buitenboom, Babberich

25 februari 2018  10.00 uur Angerlo V 3 - Babberich 3         Sportpark Mariendaalseweg, Angelo

Het bestuur van SV Babberich wenst iedereen heel fijne kerstdagen en een voorspoedig en sportief 2018.