• Beste Sportvrienden,

Zoals je wellicht weet, kende SV Babberich tot voor enkele jaren geleden het "Boergondies Voetbal Spektakel". Dit driedaags evenement werd jarenlang vlak voor de zomer op ons sportpark georganiseerd. Veel voetballers, supporters, maar zeker ook onze eigen vrijwilligers beleefden enorm veel plezier aan het "BVS", zoals het kortweg ook wel werd genoemd. Door organisatorische ontwikkelingen binnen onze vereniging hebben we dit toernooi op enig moment even moeten laten voor wat het is. Maar inmiddels leeft onze vereniging weer, meer nog dan ooit tevoren.

Wij zijn daarom heel blij dat we kunnen melden dat we in 2018 weer een "BVS" laten plaatsvinden. De opzet wordt iets anders, maar het plezier dat de deelnemers en overige bezoekers zullen gaan beleven, zal weer als vanouds zijn. De naam van het evenement wordt "Boergondies Vijfendertigplus Spektakel" en daarmee geven we al aan dat de minimum leeftijd van de spelers, dames en heren, dus 35 zal moeten zijn. Een mooie kans ook voor de deelnemers van weleer om weer naar Babberich af te reizen.

Nu wij ook zelf weer even in het "BVS-ritme" moeten komen, maken we er voor deze keer een tweedaagse editie van en dit alles gaat gebeuren op zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018.

Op de zaterdag vindt er dan - na een hartelijke ontvangst - allereerst een halfveldtoernooi plaats. Dit 7 tegen 7 toernooi wordt gespeeld volgens de spelregels van de 35+ competitie. Na afloop van het toernooi kunnen onze gasten gebruik maken van een overheerlijke Boergondies buffet waarna er een gezellige feestavond volgt.
    Daarna is het even tijd voor een heerlijke overnachting in één van de luxe tenten die op onze gezellige voetbalcamping worden geplaatst.

Zondag staat dan alweer een ontbijtbuffet voor de gasten klaar waarna het frühshoppen begint onder het genot van de klanken van een Egerländerkapel. Ook dit zal dus een onvergetelijke dag worden en zo zullen onze bezoekers zondags in de loop van de dag met een voldaan gevoel huiswaarts kunnen keren.

Inschrijven:

Zin om mee te doen? Meld je dan nu z.s.m. aan door een mailtje te sturen naar BVS@svbabberich.nl en vermeld daarbij de verenigingsnaam en de namen van de deelnemers. Doe dat wel vóór 1 maart 2018.
    Per deelnemend team dient op dat moment ook het verschuldigde bedrag overgemaakt te worden naar rekeningnummer NL20RABO0306367696 t.n.v. Supportersvereniging Babberich o.v.v. BVS 2018 en geef daarbij de teamnaam aan.

De deelnamekosten bedragen per persoon slechts € 60,-. Dit is inclusief het Boergondies buffet op de zaterdag, de overnachting en het ontbijtbuffet op de zondag.

Voor teams uit de buurt die niet overnachten op ons Sportpark, bedragen de kosten € 25,- p.p..

Wij hopen nu natuurlijk op veel deelnemende teams en des te meer teams er gaan deelnemen, des te meer Boergondiese aanvullingen wij nog gaan toevoegen aan het programma.

De sfeer van BVS!

Wil je alvast een beetje sfeer proeven, kijk dan op onze Facebookpagina van het BVS en geniet alvast een beetje mee. Zie  https://www.facebook.com/BVSBABBERICH/

Hopelijk zien we jou in juni a.s. in Babberich, tot dan.

Met Boergondiese groet,

De organisatie van het BVS 2018