• Beste sportvrienden,

Zoals je wellicht weet, kende SV Babberich tot voor enkele jaren geleden het "Boergondies Voetbal Spektakel" Veel voetballers, supporters, maar zeker ook onze eigen vrijwilligers beleefden enorm veel plezier aan het "BVS".

Wij zijn daarom heel blij dat we kunnen melden dat we in 2018 weer een "BVS" laten plaatsvinden. De opzet wordt iets anders. De naam van het evenement wordt "Boergondies Vijfendertigplus Spektakel" en daarmee geven we al aan dat de minimum leeftijd van de spelers, dames en heren, dus 35 zal moeten zijn. Een mooie kans ook voor de deelnemers van weleer om weer naar Babberich af te reizen.

Wanneer?:

16 juni 2018.

Houd onze berichtgeving in de gaten over de verdere informatie! Wil je alvast een beetje sfeer proeven, kijk dan op onze Facebookpagina van het BVS en geniet alvast een beetje mee.