• Frans van de Zand Toernooi 2022

 • Finalewedstrijden 28-08-2022

 • Poulewedstrijden 26-08-2022

 • Frans van de Zand Toernooi 29 aug. 2021

 • Frans van de Zand Toernooi 27 aug. 2021

 • Frans van de Zand Toernooi 2021 - Uitslagen & standen

 • GVA winnaar van het Frans van de Zand Toernooi 2020

  Vandaag zijn de finalewedstrijden van het Frans van de Zand toernooi gespeeld. Uiteindelijk trok GVA aan het langste eind (strafschoppen) en ging met de beker naar huis.

  HAVO werd 2e en SV Babberich won de 'kleine' finale van het zaterdagteam van OBW na een doelpuntrijke wedstrijd (4-4) en strafschoppen.

  Ondanks het feit dat er geen publiek aanwezig kon zijn, was het een succesvol toernooi. Alle teams en vrijwilligers bedankt voor de inzet!

  Klik hier voor een foto-impressie

  21-08-2020

  Helaas zonder publiek, maar onder prima weersomstandigheden zijn gisteren de poule-wedstrijden van het Frans van de Zand toernooi 2020 gespeeld. De eerste dag is prima verlopen en de 6 teams hebben weer speelminuten in de benen zitten.

  SV Babberich heeft prima resultaten geboekt met 2 gelijke spelen tegen 3e klassers. Daarbij moet gezegd worden dat er ook grote kansen gemist werden.

  Komende zondag de finale-wedstrijden, waarbij SV Babberich het zaterdagteam van OBW treft voor de 3e/4e plaats. De finale vindt plaats tussen HAVO en GVA. 

  Ook dan is er helaas geen publiek welkom.

  Klik hier voor een foto-impressie

 • Frans van de Zand Toernooi 2019

  Voor de zevende keer werd op vrijdag 23 en zondag 25 augustus het Frans van de Zand Toernooi gehouden. Na de poulefase met veel gelijke spelen en 2 winstpartijen voor OBW, werden op zondag de wedstrijden om de eindrangschikking gespeeld. De finale werd gespeeld tussen 't Peeske en OBW. OBW was daarin de bovenliggende partij en won verdiend met 3-1. Kiron Bosman bracht 't Peeske op voorsprong met een pracht doelpunt. Maar Martijn Piek en Dimitri Vrehe (2x) zorgden uiteindelijk voor de verdiende overwinning voor OBW. De prijsuitreiking werd verricht door Theo van de Zand. Na een periode van 45 jaar als voetballer en vrijwilliger, moet Theo om gezondheidsredenen stoppen.