• Een overzicht van het weekend: 11 en 12 november

Jeugd Onder 11-2:

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen Concordia-Wehl JO11-3 op het programma. Het was een echte 6-punten wedstrijd, aangezien Concordia of uit kon lopen naar een voorsprong van 6 punten of dat ’t Peesk/Babberich 11-2 op gelijke hoogte zou komen. Helaas is het eerste scenario het resultaat aan het einde van de wedstrijd. De spelers hebben ervoor gestreden, maar Concordia wist toch tweemaal meer te scoren. Eindstand: 3-5.

Jeugd Onder 11-1:

Ook voor Jeugd Onder 11-1 was het niet mogelijk 3 punten te verzamelen. Opponent SDOO JO11-1 wist ook de voorsprong te vergroten door met 5-2 te winnen. JO11-1 van ’t Peeske/SV Babberich blijft na 6 wedstrijden op 9 punten staan.

SV Babberich 3:

De spelers van SV Babberich 3 hebben na afloop van hun wedstrijd wel een drankje verdient. Opponent SV Gelders Eiland werd thuis verslagen met maar liefst 7-0. De regioderby werd gespeeld met de nodige passie, maar SV Babberich was toch duidelijk de betere van de twee. SV Babberich heeft hierdoor de aansluiting naar de top behouden en staat na 6 wedstrijden en 13 punten op een welverdiende derde plaats. Angelo Vooruit 3 staat slechts op 2 punten afstand op de koppositie. Volgende week eerst naar ’t Peeske (2e plaats), zodat de tweede plaats veroverd kan worden!

Een link naar de foto's: https://photos.app.goo.gl/KKjYhMTw7XdjCWbE2, met dank aan Wil Kuijpers

SV Babberich 2:

Ook de heren van 2 hebben ervaren wat winnen is. Tegenstander Terborg 2 werd in Terborg met 1-4 van de mat gespeeld door SV Babberich 2. Het tweede staat hierdoor op een gedeelte eerste plaats met DVC 2 in de competitie.

SV Babberich 1:

De spelers van 1 hadden deze zondag geen programma. Volgende week wordt Westendorp 1 ontvangen op sportpark De Buitenboom. Het verschil bedraagt slechts 2 plaatsen op de ranglijst: plaats 11 voor Babberich en 13 voor Westendorp. Zijn de heren in staat weer eens drie punten te pakken? Over een week zullen we het weten!