• Nadat Rober Verbeek vorige week besloot na de winterstop niet verder te gaan als trainer bij SV Babberich 1 wegens persoonlijke omstandigheden, wil Rober graag alle mensen die onze club een warm hart toedragen bedanken voor de tijd bij SV Babberich middels onderstaande brief:

Hier een bericht wat recht uit mijn hart komt. Ik, Rober Verbeek, wil graag een dank uitbrengen aan alle betrokkene van SV Babberich. Graag wil ik als eerste de vrijwilligers bedanken voor hun werk en tijd die ze vrij maken voor de club. Hoe belangrijk zij zijn voor SV Babberich wordt gauw vergeten, maar zonder hen kan SV Babberich niet bestaan. De tijd en energie die jullie erin steken is enorm, dus daarom van mijn kant uit naar deze speciale personen: bedankt. Ook de sponsoren, COOP Babberich, Resto Aalbers, Intersport Luising, bedankt voor jullie ondersteuning. Zonder jullie als sponsoren heeft de club geen toekomst.

Graag wil ook het bestuur bedanken: bedankt voor de mooie gelegenheid die jullie me gegeven hebben. Ik zal niet vergeten hoe ik ben ontvangen en ben behandeld. TOP!

Als laatste de staf en spelers. In het half jaar dat ik trainer ben geweest bij Babberich 1, heb ik de eer gehad om met een mooie maar vooral een hardwerkende groep te mogen werken. Dit is een van mijn moeilijkste beslissingen geweest in mijn voetbalcarrière. Grote dank naar jullie allen en het ga jullie goed, succes in de competitie en laat zien dat je hoger kan eindigen en nooit opgeven.

Bedankt voor de ervaringen bij SV Babberich.