• Bourgondisch 35+ toernooi SV Babberich zeer geslaagd

  Op zaterdag 26 augustus is op Sportpark De Buitenboom het Bourgondisch 35+ Toernooi georganiseerd. Een zeer geslaagde dag. De organisatie wist voor dit toernooi 7 teams naar Babberich te halen. De volgende teams gaven hun jawoord: DCS, DZC 35+, DVV, De Olde Knalpiepen, Golden Boyz, DZC 45+ en natuurlijk SV Babberich zelf. 

  Met een lekker zonnetje waren de weersomstandigheden prima en het speelveld lag er top bij. Om precies 15.00 uur klonk het eerste fluitsignaal. Voor elk team stonden 4 wedstrijden van 20 minuten op het programma.

  Babberich speelde haar eerste wedstrijd tegen Golden Boyz, het vriendenteam van Abdulai Rogers. Appie staat tegenwoordig in het doel. Een lastige wedstrijd voor Babberich. Martijn Bouwman, gelegenheidsdoelman bij Babberich, verkeerde in topvorm. En dat was nodig ook in deze wedstrijd. Babberich had het zwaar tegen dit team, maar kwam vlak voor tijd toch op voorsprong door een perfect uitgevoerde counter. Doelpunt van Maurice. Babberich leek deze voorsprong over de streep te trekken, maar helaas wisten de Golden Boyz in de allerlaatste seconde de gelijkmaker alsnog achter Martijn binnen te schieten.

  De tweede wedstrijd was DZC35+ de tegenstander. Ook tegen dit team had Babberich het zwaar. Niet geheel onverdiend kwamen de gasten uit Doetinchem op voorsprong. Echter vrij vlot kwam Babberich door Roy op gelijke hoogte. Uiteindelijk wist Babberich stand te houden en kon één punt bijgeschreven worden.

  Voor een goed eindresultaat moest er uiteraard ook gewonnen worden. En dat ging gelukkig in de volgende wedstrijd lukken. Tegen DVV werd met 3-0 gewonnen. De uitslag doet vermoeden dat dit een makkelijke overwinning was, maar DVV gaf behoorlijk tegenstand. Gelukkig hadden de Babberich aanvallers het vizier op scherp staan in deze wedstrijd. Doelpuntenmakers: Maurice 2x en Roy 1x. Winst in de laatste wedstrijd kon zorgen voor een hoge eindklassering. Babberich was gretig en gaf tegenstander DZC45+ geen kans. Babberich won met maar liefst 5-0. Doelpuntenmakers: Roy 2x, Maurice, Jasper en Dennis. Hierbij moet nog vermeld worden dat het doelpunt van Dennis van bijzondere schoonheid was.

  Na deze laatste wedstrijd kon de balans opgemaakt worden en werden de prijzen verdeeld. Babberich 35+ pakte de tweede plaats. Een mooi resultaat. Daarna was het nog bijzonder gezellig op het terras. Er werd gezamenlijk een hapje en een drankje genuttigd.

  Het team bestond uit: Martijn, Maikel, Maurice, Erwin, Dennis, Jasper, Reginald, Remco, Roy, Maik en Jo.

  Coach: Robert

  EINDSTAND:

  1

  DZC35+

  2

  SV Babberich

  3

  Golden Boyz

  4

  DCS

  5

  De Olde Knalpiepen

  6

  DVV

  7

  DZC 45+