• Babberich 35+1 wint alle wedstrijden in Zevenaar

  Tijdens de eerste speeldag werd er geen wedstrijd gewonnen. Dat ging vrijdagavond in Zevenaar heel anders. Alle wedstrijden werden gewonnen. Een prima prestatie. En dan ook nog met oogstrelend voetbal. Helaas kwam er een afmelding van SV Loil. Snel werd er een nieuw programma samengesteld en kon er begonnen worden. 

  Het eerste potje werd gespeeld tegen SC Groessen. Babberich combineerde er lustig op los en het was een kwestie van tijd voordat het eerste doelpunt ging vallen. En het doelpunt kwam er. Een doelpunt van grote schoonheid. Martijn scoorde met een prachtige lob over de kansloze Groessense goalie. Babberich bleef sterker en kwam even later dan ook op 2-0. Jo stond aan het einde van een schitterende aanval. Even later werd het zelfs 3-0 door een eigen doelpunt van het zoek gespeelde Groessen. 

  Wedstrijd 2 was Concordia Wehl de tegenstander. Ook in deze wedstrijd nam Babberich het initiatief. Dat leverde direct al een aantal mooie kansen op, maar het vizier stond nog niet op scherp. Het veldspel van Babberich bleef prima en dat leverde opnieuw een 3-0 overwinning op, Martijn scoorde 2x en Erik 1x. En wat ook niet onbelangrijk was, achterin werd de 0 gehouden. 

  De laatste wedstrijd was tegen gastheer en lijstaanvoerder DCS. Heel opvallend was het lange balbezit van Babberich na de aftrap. Minuten lang werd de bal rondgespeeld. Babberich leek opnieuw controle te hebben en halverwege de wedstrijd was het Maurice die de score opende. Een verdiende voorsprong. Deze voorsprong stond echter maar kort op het scorebord. Uit een snelle aanval wisten de geel-zwarten tegen te scoren 1-1. Geen paniek bij Babberich. Babberich bleef het initiatief houden, speelde goed en creĆ«erde kansen. Uit een vrije trap van Frank wist Erik met een mooie kopbal de 2-1 te scoren. En toen even later Erik ook nog de 3-1 binnen schoot was de wedstrijd beslist. 

  Door deze resultaten kan Babberich weer naar boven kijken. Het verschil met koploper DCS is nu 5 punten. Ook SC Groessen doet volop mee om de bovenste plaats. Een mooie competitie dus. Na de wedstrijden was het ook weer gezellig in de kantine, waar onder het genot van een hapje en een drankje nog even gezellig nagepraat werd.

  De volgende speelronde is op vrijdag 22 april bij SC Groessen.

  Het team bestond uit: Frank, Niek, Bert, Dennis, Erik, Paul, Martijn, Maurice, Jasper, Maik en Jo. 

  UITSLAGEN SPEELDAG 2:

  DCS

  Concordia Wehl

  2 - 0

  SC Groessen

  SV Babberich

  0 - 3

  DCS

  SC Groessen

  2 - 0

  SV Loil

  SV Babberich

  0 - 3

  SC Groessen

  SV Loil

  0 - 3

  Concordia Wehl

  SV Babberich

  0 - 3

  Concordia Wehl

  SV Loil

  3 - 0

  SV Babberich

  DCS

  3 - 1

  SV Loil

  DCS

  0 - 3

  Concordia Wehl

  SC Groessen

  0 - 1

  STAND:

  1

  DCS

  8 - 18

  13 - 5

  2

  SC Groessen

  8 - 14

  8 - 7

  3

  SV Babberich

  8 - 13

  15 - 9

  4

  Concordia Wehl

  7 - 8

  6 - 9

  5

  SV Loil

  8 - 4

  5 - 16