• Babberich 35+1 verstevigt koppositie

  Ook in Loil presteerde Babberich 35+1 uitstekend. Met drie overwinningen en een gelijkspel liep Babberich één punt uit op concurrent DCS. 

  Babberich startte stroef tegen SC Groessen, maar won uiteindelijk wel verdiend. Het balletje ging lekker rond, maar ook SC Groessen kreeg zijn kansen. Maikel wist zijn doel schoon te houden. Uit een mooie aanval scoorde Dennis de 1-0. En na de 2-0 van Jaap was de wedstrijd beslist. 

  Daarna was DCS de tegenstander. De mannen uit Zevenaar wonnen hun eerste wedstrijd met 5-0 van gastheer SV Loil. Een belangrijke wedstrijd voor de koppositie dus. Babberich startte deze wedstrijd met lang balbezit. En dat leverde ook resultaat op. Uit een prachtige aanval over veel schijven was het Dennis die de 1-0 binnenschoot. Daarna drong DCS meer aan om een doelpunt te forceren. Dit leverde echter nauwelijks uitgespeelde kansen op. Babberich stond verdedigd erg goed. En de kansen die DCS kreeg werden vakkundig onschadelijk gemaakt door Maikel. Babberich bleef gevaarlijk op de counter. Uiteindelijk was het Erik die Babberich naar de 2-0 schoot. Een belangrijke overwinning. Wel belangrijk dat ook de laatste wedstrijden nog even gewonnen zouden worden. En dat lukte helaas niet helemaal. 

  In wedstrijd drie trof Babberich een lastige tegenstander. Concordia Wehl deed uitstekend mee. Zelfs na de 1-0 van Martijn bleef Concordia uitstekend doorgaan. Met een wereldgoal kwam Concordia op gelijke hoogte. Babberich had het moeilijk. Gelukkig stond Maikel ook in deze wedstrijd prima te keepen. Babberich kwam via Maurice toch weer op voorsprong en de wedstrijd leek beslist. Niets bleek minder waar en kwam Concordia wederom op gelijke hoogte. De wedstrijd eindigde in 2-2. Een verdiend resultaat voor Concordia Wehl. Helaas 2 verliespunten voor Babberich. 

  In de laatste wedstrijd tegen SV Loil schoot Babberich prima uit de startblokken. Door doelpunten van Erwin en Maurice stond het al snel 2-0 en werd er ook nog een handvol goede kansen gemist. Babberich leek een eenvoudige overwinning binnen te halen. Maar het werd toch nog even spannend. Na de 2-1 van Loil werd Babberich teruggedrongen. Gelukkig kwam er in de stand geen verandering meer en kon Babberich met 10 punten tevreden terugkijken op deze speelronde. De afstand met concurrent DCS werd met één punt vergroot.

  De beslissing gaat dus vallen tijdens de laatste speelronde.  

  De volgende en laatste speelronde is op vrijdag 10 juni bij SC Groessen.

  Het team bestond uit: Dennis, Erik, Paul, Martijn, Maurice, Maikel, Sebastiaan, Jaap, Erwin en Jo. 

  UITSLAGEN SPEELDAG 4:

  Concordia Wehl

  SC Groessen

  ? - ?

  SC Groessen

  SV Babberich

  0 - 2

  Concordia Wehl

  SV Loil

  2 - 0

  SV Babberich

  DCS

  2 - 0

  SC Groessen

  SV Loil

  1 - 2

  Concordia Wehl

  SV Babberich

  2 - 2

  DCS

  Concordia Wehl

  4 - 2

  DCS

  SC Groessen

  3 - 0

  SV Loil

  SV Babberich

  1 - 2

  SV Loil

  DCS

  0 - 5

  STAND:

  1

  SV Babberich

  16 - 36

  33 – 12

  2

  DCS

  16 - 32

  31 – 16

  3

  Concordia Wehl

  15 - 17

  16 – 20

  4

  SC Groessen

  15 - 16

  11 – 20

  5

  SV Loil

  16 - 7

  12 – 36