• Babberich 35+1 en Gelders Eiland 35+1 gaan gelijk op

  SC Rijnland, ook al afwezig tijdens de eerste speelronde, doet niet meer mee. Bij nader inzien beschikt de club uit Lobith-Tolkamer over te weinig 35 plussers om met meerdere teams uit te komen. Heel jammer, maar 3 potjes van 20 minuten is ook aantrekkelijk. Geen langere pauze tussen de wedstrijden. Vrijdagavond was SV Loil gastheer.

  SV Babberich speelde de eerste wedstrijd tegen Concordia Wehl. Al snel werd het net gevonden. Maurice was de doelpuntenmaker na een vlot lopende aanval. Babberich bleef uitstekend spelen. Een goede overwinning was het logische gevolg. Het tweede doelpunt was van een erg hoog niveau. Een mooie aanval met een prachtige voorzet van Martijn werd schitterend tegendraads ingekopt door Dennis. Even later bepaalde Maurice de eindstand op 3-0.

  De tweede wedstrijd was gastheer SV Loil de tegenstander. Al in de eerste minuut werd de score geopend door Maurice. Daarna was het showtime. De ene aanval nog mooier dan de andere. Uiteindelijk stond er een eindstand van 6-0 op het scorebord. Maurice was nog tweemaal succesvol. Dennis schoot er 2 binnen en ook Martijn scoorde met een droge knal.

  Daarna werd gespeeld tegen de grootste concurrent in deze klasse SV Gelders Eiland. Ook het Gelders Eiland won de eerste twee wedstrijden. Het won niet met hele grote cijfers, maar tweemaal 1-0 levert ook 6 punten op. Er was dus sprake van een echte topper. Babberich speelde ook in deze wedstrijd uitstekend voetbal. Echter een misverstand bij het inspelen van de spits werd genadeloos door de Eilandbewoners afgestraft. En net als in speelronde één moest een achterstand goedgemaakt worden. En ook deze keer lukte dat. Halverwege de wedstrijd werd een uitstekende aanval over veel schijven door topschutter Maurice koelbloedig afgerond. Babberich bleef prima spelen en ging daarna op zoek naar de winst. Het Gelders Eiland moest zelfs enkele malen aan de noodrem trekken. Babberich kreeg kansen, maar het bleef uiteindelijk 1-1. Het blijft dus spannend wat de koppositie betreft. SV Babberich en Gelders Eiland hebben beide 14 punten. Door een beter doelsaldo blijft Babberich koploper. Op naar de volgende speelronde.

  De volgende speelronde is op vrijdag 19 november bij Concordia Wehl.

  Het team bestond uit: Gert Jan, Frank, Niek, Bert, Dennis, Martijn, Erik, Maurice, Paul en Jo. De coaching was in handen van Robert.

  UITSLAGEN SPEELDAG 2:

  SV Loil

  SV Gelders Eiland

  0 – 1

  SV Babberich

  Concordia Wehl

  3 – 0

  SV Gelders Eiland

  Concordia Wehl

  1 – 0

  SV Babberich

  SV Loil

  6 – 0

  SV Gelders Eiland

  SV Babberich

  1 – 1

  Concordia Wehl

  SV Loil

  1 - 2


  STAND:

  1

  SV Babberich

  6 – 14

  17 – 3

  2

  SV Gelders Eiland

  6 – 14

  10 – 4

  3

  SV Loil

  6 -   4

  3 – 15

  4

  Concordia Wehl

  6 -   1

  3 – 11