• Babberich 35+ 1 stroef van start

  Het 35+1 team is ingedeeld bij DVV, AVW’66, SV Loil en Rijnland. Wederom een mooie indeling met tegenstanders uit regio.

  Helaas werd vrijdagmiddag een afmelding van DVV ontvangen, dus werd er viermaal 3-0 ingevuld op het scorebord. Het programma werd aangepast door de wedstrijdleiding en de najaarscompetitie kon van start gaan op Sportpark De Buitenboom. Babberich trof in SV Loil een taaie tegenstander met een sterke keeper. De kansen die Babberich kreeg werden door de Loil-goalie onschadelijk gemaakt. De wedstrijd waarin Babberich haar niveau niet wist aan te tikken was zeker gelijk opgaand. Toch wist Babberich op voorsprong te komen door een doelpunt van Frank. Voor Loil het signaal om meer druk naar voren te zetten en niet zonder resultaat. Al snel viel de gelijkmaker. Daarna had Babberich het moeilijk. Gert Jan moest een aantal malen handelend optreden. Toch wist Babberich de 3 punten nog te pakken. Erik stond aan het einde van een mooie aanval. Krakkend en steunend werd de voorsprong vastgehouden.

  De volgende wedstrijd was Rijnland de tegenstander. Een team met een geschatte gemiddelde leeftijd tussen de 35 en 40 jaar oogde behoorlijk fit en speelde vanuit een gesloten verdediging. Opnieuw had Babberich moeite met de tegenstander. Wel veel balbezit, maar weinig uitgespeelde kansen. Ook Rijnland beschikte over een goede keeper. Gelukkig hebben wij die ook. Snel werd duidelijk dat in deze wedstrijd weinig doelpunten zouden gaan vallen en één doelpunt weleens beslissend zou kunnen zijn. En dat laatste bleek waarheid te zijn. Erik scoorde 1-0 en Gert Jan hield zijn doel schoon. Na 3 wedstrijden winst (3 punten cadeau van DVV) speelde Babberich de laatste wedstrijd tegen AVW’66 uit Westervoort. Tegen deze club werd nog niet eerder gespeeld. Een onbekende tegenstander dus. En dat bleek ook uit de wedstrijd. Babberich kreeg een enorm pak slaag. Acht tegendoelpunten in 20 minuten. Dat was Babberich nog niet eerder overkomen. Martijn en Erik scoorde nog wel, maar zelfs  de eer werd daarmee niet gered. Wij moeten deze wedstrijd maar snel vergeten. Alle credits voor AVW dat Babberich een voetballesje gaf.    

  De volgende speelronde is op vrijdag 14 oktober bij SV Loil.

  Het team bestond uit: Gert Jan, Maikel, Remco, Frank, Dennis, Erik, Paul, Martijn, Maurice en Jo. 

  Coach: Robert.

  UITSLAGEN SPEELDAG 1:

  AVW’66

  DVV

  3 - 0

  SV Loil

  SV Babberich

  1 - 2

  SC Rijnland

  AVW’66

  1 - 4

  SV Babberich

  SC Rijnland

  1 - 0

  AVW’66

  SV Loil

  0 - 4

  DVV

  SC Rijnland

  0 - 3

  SV Babberich

  DVV

  3 - 0

  SC Rijnland

  SV Loil

  2 - 0

  DVV

  SV Loil

  0 - 3

  SV Babberich

  AVW’66

  2 - 8

  STAND:

  1

  AVW’66

  4 - 9

  15 - 7

  2

  SV Loil

  4 - 9

  10 - 2

  3

  SV Babberich

  4 - 9

  8 - 9

  4

  SC Rijnland

  4 - 3

  4 - 7

  5

  DVV

  4 - 0

  0 - 12