• Babberich 35+ 1 start zonder winst

  Het 35+1 team is ingedeeld bij DCS, SC Groessen, SV Loil en Concordia Wehl. Een mooie indeling met tegenstanders op fietsafstand. Ook niet onbelangrijk met de huidige benzineprijzen. 

  Vrijdagavond werd gespeeld in Wehl. Helaas was Babberich deze avond niet op volle sterkte. Maurice is nog herstellende van een knieoperatie, Robert werd deze week aan zijn knie geopereerd, Martijn was nog niet volledig hersteld van een blessure, Bert had een andere afspraak staan en tot overmaat van ramp ging Gert Jan op vrijdagmorgen door zijn enkel.
  Afzeggen komt niet voor in de woordenlijst van 35+1 dus vertrokken 8 spelers, ook niet allemaal 100% fit, naar Wehl.

  De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen SC Groessen, een tegenstander waartegen nog niet eerder werd gespeeld. Babberich startte voorzichtig en kreeg de wedstrijd onder controle. Uit een prachtig aanval scoorde Paul de 1-0. Groessen nam daarna meer risico om de gelijkmaker te forceren, maar echt in gevaar kwam Babberich niet. Helaas werden kansjes op 2-0 niet benut. De wedstrijd leek in 1-0 te eindigen, maar helaas sloeg Groessen vlak voor tijd toch toe, zodat er een 1-1 eindstand op het scorebord stond. 

  Wedstrijd 2 werd gespeeld tegen DCS, dat beschik over een ruime selectie. Er werden maar liefst 13 spelers geteld. Voldoende wisselmogelijkheden dus, tegen Babberich maar 1 wissel op deze avond. Dit maakte uiteindelijk ook het verschil. Heel lang bleef het 0-0. Twee minuten voor tijd wist DCS alsnog de winnende treffer te scoren.

  Wedstrijd 3 was SV Loil de tegenstander. Net als tegen Groessen kwam Babberich op 1-0. Frank was de doelpuntenmaker. Daarna ging het helaas mis. Loil nam het initiatief en won maar liefst met 4-1. Een zeer jeugdig uitziende 35 plusser had een groot aandeel in deze ruime winstpartij. 

  Babberich had nog één kans op een 3-punter. De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen gastheer Concordia Wehl. Babberich begon ook deze wedstrijd prima. Dat resulteerde in een mooi doelpunt van Erik. Babberich speelde goed en de 2-0 leek een kwestie van tijd. De 2-0 viel niet. Helaas liet Babberich verdedigend steken vallen. Concordia profiteerde daarvan en scoorde de gelijkmaker. Babberich wilde winnen en rende naar voren. Helaas sloeg Concordia nog een keer toe en werd deze wedstrijd onnodig verloren. Een unieke avond in Wehl. Babberich 35+1 kwam nog nooit eerder in haar bestaan zonder overwinning thuis. Een nieuwe ervaring. Over twee weken is er een kans op herstel. En dan hopelijk weer met een volledig fitte spelersgroep.     

  De volgende speelronde is op vrijdag 1 april bij DCS. 

  Het team bestond uit: Maikel, Frank, Niek, Dennis, Erik, Paul, Sebastiaan en Jo. 

  UITSLAGEN SPEELDAG 1:

  DCS

  Concordia Wehl

  2 – 0

  SC Groessen

  SV Babberich

  1 – 1

  Concordia Wehl

  SV Loil

  1 – 1

  SV Babberich

  DCS

  0 – 1

  DCS

  SC Groessen

  1 – 2

  SV Loil

  SV Babberich

  4 – 1

  SC Groessen

  SV Loil

  1 – 0

  Concordia Wehl

  SV Babberich

  2 – 1

  SV Loil

  DCS

  0 – 1

  Concordia Wehl

  SC Groessen

  0 - 0

   


  STAND:

  1

  DCS

  4 – 9

  5 – 2

  2

  SC Groessen

  4 – 8

  4 – 2

  3

  Concordia Wehl

  4 - 5

  3 – 4

  4

  SV Loil

  4 - 4

  5 – 4

  5

  SV Babberich

  4 - 1

  3 - 8