• Babberich 35+ 1 start najaarcompetitie

  De eerste speelronde, gespeeld in Babberich, ging helaas van start zonder SV Loil. Dit team moest zich helaas afmelden. Het werd vrijdagavond dus een complete Zevenaarse aangelegenheid op Sportpark De Buitenboom. 

  Babberich had in de eerste wedstrijd tegen OBW een zogenaamde pikstart. Voordat OBW door had dat de wedstrijd begonnen was had Babberich al tweemaal gescoord. 

   Daarna liep Babberich vlot uit naar een 4-0 voorsprong. Doelpuntenmakers: Maik (2x), Dennis en Jo. Een monsterscore leek in de maak, maar niets bleek minder waar. Babberich werd erg slordig en OBW kwam hierdoor beter in de wedstrijd met de 4-1 als gevolg. En toen Maurice ook nog het eigen doel trof leek de wedstrijd zelfs nog spannend te worden. Jos liet zich gelukkig niet meer passeren en de eerste winstpartij was een feit. 

  In tweede wedstrijd trad Babberich aan tegen SDZZ. Ook in deze wedstrijd kwam Babberich goed uit de startblokken. En niet zonder resultaat. Uit een schitterende aanval over veel schijven en met direct spel scoorde Jo de verdiende 1-0. Ook nu werd Babberich na de voorsprong slordig en niet zonder gevolgen. SDZZ kwam langszij. Daarna ontstond een gelijk opgaande wedstrijd, waarbij Babberich toch aan het langste eind trok. Maurice zorgde voor de beslissende treffer.  

  Vol zelfvertrouwen begon Babberich aan de laatste wedstrijd tegen DCS. Babberich begon met lang balbezit. Gedurende de eerste 2 minuten kwam er geen DCS-er aan de bal. Vervolgens kwam DCS, niet geheel onverdiend, toch op voorsprong. Babberich toonde veerkracht en Maurice scoorde de gelijkmaker. Toch bleek DCS in deze wedstrijd de sterkste te zijn. Na de 2-1 door DCS was de Babberichse weerstand gebroken en liep DCS zelfs uit naar een 4-1 voorsprong. Vlak voor tijd liet Maurice de 4-2 nog aantekenen. Met deze resultaten lijkt het een spannende competitie te worden.   

  De volgende speelronde is op vrijdag 6 oktober op Sportpark De Korenakker bij SV Loil. 

  Het team bestond uit: Jos, Maikel, Jasper, Toon, Dirk, Erwin, Dennis, Maurice en Jo.
  Coach: Robert

   

  UITSLAGEN SPEELDAG 1: 

  DCS

  SV Loil

  3 - 0

  OBW

  SV Loil

  3 - 0

  SDZZ

  SV Loil

  3 - 0

  SV Babberich

  SV Loil

  3 - 0

  DCS

  SDZZ

  3 - 0

  SV Babberich

  OBW

  4 - 2

  SDZZ

  SV Babberich

  1 - 2

  OBW

  DCS

  3 - 1

  SDZZ

  OBW

  1 - 3

  DCS

  SV Babberich

  4 - 2

   

  STAND:

  1

  DCS

  4 - 9

  11 - 5

  2

  OBW

  4 - 9

  11 - 6

  3

  SV Babberich

  4 - 9

  11 - 7

  4

  SDZZ

  4 - 3

  5 - 8

  5

  SV Loil

  4 - 0

  0 - 12